Manden bag Limbo bådene er Svend Åge Christensen

Jeg startede i 1969 med en lokal jolletype og jagtpramme, I 1976 flyttede jeg firmaet til havnen i Agger og samtidig startede vi med den snart legendariske Limbo 14. 

Siden er det bare gået slag i slag, og i dag har vi 18 forskellige typer, hvoraf flere fås i forskellige udgaver.

Jeg vil selv have hånd om produktionen og kvaliteten, og derfor bygger vi bådene på vort eget lille værft, som ligger lige her ved siden af salgslokalerne. 

Det er næsten unødvendigt at sige, men vi bygger selvfølgelig kun i håndoplagt glasfiber, Jeg har 3 mand ansat her på værftet, og vi har faktisk altid travlt. 

Jeg leverer både overalt i landet, og jeg har solgt en hel del til livredningstjenester. Som redningsbåd er Limbo’en perfekt – den er både let og stabil.​

Limbo jollerne er karakteristiske ved deres helt specielle kantede skrogform. De har en flad bundkonstruktion med to langsgående køle. Nogle kalder dem katamaraner, men der er ikke tale om to selvstændige skrog.

De to køle i hver side af båden giver en god styring og en fremragende stabilitet. Netop de egenskaber er en meget stor fordel på mindre både, som jo i forvejen ikke har så stor bredde. Selv i de små 12 og 14 fod Limbo joller kan man stå helt ude ved rælingen uden at båden krænger nævneværdigt.

Bådtypen har altså en overtruffen stabilitet, men den flade bundkonstruktion betyder også at båden ikke behøver så mange HK for at plane, og det er naturligvis en stor fordel.

Bådene kan ses i udstillingen hos Limbo både i/s i Agger.​

Se nogle af vores produkter​

Se limbo både

Se Brugte motorer

Se Bådtilbehør

Se diverse produkter

​Åbningstider

Man-Fre:​

10:00 - 16:00​

Lørdag:​

10:00 - 12:00​

Søndag:​

Lukket

​Kontakt​

Telefon: +45 9794 1543

E-mail: limbo@krikmarine.dk

CVR:31806348

​Havnevej 2

7770 Vestervig

Få rutevejledning

Limbo Baade I/S  |  Havnevej 2, 7770 Vestervig  |  CVR​: 31806348